Samenwerkingspartners

Innoveren doe je samen. Eurocom Group werkt daarom nauw samen met gespecialiseerde partners: fabrikanten, installateurs, hogescholen en natuurlijk zorgorganisaties zelf.

We hebben één ding gemeen: de drive om te komen tot efficiëntere en betere zorg. Of het nu gaat om oplossingen voor langer thuis wonen of om oplossingen voor langdurige intensieve zorg. We werken samen aan de ontwikkeling en implementatie van Open Care Connect.

Technology Partners

Toonaangevende fabrikanten in binnen- en buitenland erkennen: het is belangrijk dat alle technologieën die een zorgorganisatie gebruikt, passen binnen één ecosysteem. Een systeem dat centraal wordt beheerd en waarbij medewerkers met één mobiele app werken. Deze fabrikanten zijn daarom aangesloten op Open Care Connect. Spelers zoals Ascom, Tunstall, Trax, Kadex en MariCare. Deze fabrikanten koppelen hun oplossingen binnen Open Care Connect. Samen maken ze afspraken over een blijvende werking van de koppeling, zodat zorgorganisaties niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Implementatie Partners

We onderscheiden drie typen Implementatie Partners: installateurs, system integrators en transformatiepartners. Iedere partner is vanuit de eigen rol van toegevoegde waarde voor de zorgorganisatie:

Installateurs

Deze partners installeren en configureren onze oplossingen en oplossingen van derden binnen ons ecosysteem (Open Care Connect). We ondersteunen installateurs met goede oplossingen voor beheer en merkonafhankelijkheid. Zij hebben zelf natuurlijk alle kennis van de technologie die zij leveren.

System Integrators

Hoe behaal je als zorgorganisatie een hoger rendement? Met de juiste inzet van technologie. Hiervoor werken we samen met system integrators. Eurocom Group ondersteunt hen met portals en business intelligence waarmee zij veranderingen in de organisatie kunnen ondersteunen met data.

Transformatie Partners

Hoe stemmen we de werkprocessen optimaal af op de technologie? Zodat de technologie maximaal ondersteunend is aan deze processen en aan het werk van de zorgprofessionals? En daarmee aan goede zorg? De Transformatie Partners faciliteren deze digitale transformatie.

Make It Work.

Eurocom doet mee aan het programma van Make IT Work. Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan.

We hebben één ding gemeen: de drive om te komen tot efficiëntere en betere zorg.

Zorgorganisaties

Heel bewust gaan we een directe relatie aan met zorgorganisaties. Zo krijgen we continu meer kennis van de zorg en van de zorgprocessen. Bovendien kunnen we op die manier beter faciliteren. We denken mee over innovaties en helpen zorgorganisaties met Proof of Concept-projecten, zodat zij kleinschalig oplossingen kunnen testen en valideren.

Scholen

We werken graag samen met hogescholen en universiteiten. Zo schakelen we regelmatig studenten in voor het oplossen van een bepaald vraagstuk. Op die manier helpen zij ons verder én doen ze waardevolle kennis en ervaring op. Eurocom is Partner in Education (PiE) van Fontys Hogescholen. Dit betekent dat we ieder semester proftaken creëren voor (groepen) studenten.

Word ook partner van Eurocom

Wilt u samen met ons bijdragen aan betere en efficiëntere zorg? En werkt u daarvoor graag samen met gespecialiseerde partners? Neem dan eens contact op met Eurocom Group. We verkennen graag samen met u de mogelijkheden.