Naar boven

'UMO certified partner' Verklizan

'UMO certified partner' Verklizan

De UMO-zorgcentrale biedt het meest uitgebreide universele meldkamerplatform voor zorgorganisaties om zorgdiensten bij de cliënt thuis te leveren. Zorgdienstverlening op een universeel platform als de UMO-zorgcentrale is gebaseerd op samenwerking met vele partners die hun producten en diensten via dit platform aan de Europese markt aanbieden. Deze samenwerking maakt het mogelijk om het noodzakelijke volume te bereiken dat nodig is voor een succesvolle introductie van zorg-op-afstand dienstverlening.

Sinds april 2012 mag Eurocom Group zich trots UMO Certified partner van Verklizan noemen. Het partnership tussen Eurocom Group en Verklizan is als bijzonder te bestempelen omdat Eurocom Group zich als eerste 'UMO certified partner' mocht noemen.
Dit houdt in dat zij de FAT (Factory Acceptance Test) met vlag en wimpel heeft doorstaan, tevens zal deze in de toekomst worden onderhouden. 

In mei 2015 is Eurocom Group wederom geslaagd voor de Factory Acceptance Test. Dit betekent dat ook alle nieuwe Eurocom Group producten zijn gevalideerd en compatible zijn met de UMO. Alle UMO-zorgcentrale's kunnen vanaf nu dan ook gebruik maken van bijvoorbeeld de CQ-Mobile app.