Naar boven

Tevreden zorginstellingen die werken met onze oplossingen zijn onze grootste sponsoren. Dankzij de partners en dealers van Eurocom Group kunnen we ze keer op keer voorzien van het meest betrouwbare zorgsysteem.

Een aantal van onze referenten op een rij:

SDW Roosendaal
SDW Roosendaal

Zo’n vijf jaar geleden is SDW op zoek gegaan naar een nieuwe en bovenal betrouwbare leverancier voor een verpleegoproepsysteem en zorginfrastructuur.

Tonckenshuys
Tonckenshuys
Het innovatieve karakter van zowel Telecom Service Groep als Eurocom Group past goed bij Tonckenshuys.
Eurocloud award
Eurocloud award
Met CQ-Net Live heeft Eurocom Group aangetoond klantgerichte, betrouwbare en innovatieve oplossingen te kunnen bieden binnen de zorg, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de voordelen van internet Cloud Technologie.
ZorgVrijThuis van KPN
ZorgVrijThuis van KPN
ZorgVrijThuis is de KPN propositie voor de professionele thuiszorg. CQ-Net Live is de basis voor de binnen dit concept aangeboden persoonsgebonden alarmering. Eurocom Group is sinds 2008 preferred supplier voor KPN zorg.

WDTM-QAEH ketenkeurmerk
WDTM-QAEH ketenkeurmerk
Als eerste zorg Cloud platform in Nederland wist CQ-Net Live zich te certificeren voor het Keurmerk Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten van brancheorganisatie WDTM.
Stichting tanteLouise-Vivensis
Stichting tanteLouise-Vivensis
Onze technologie Leefcirkels in de praktijk bij Stichting tanteLouise-Vivensis. Dankzij een vlekkeloze implementatie van onze partner Consyst.
'UMO certified partner' Verklizan
'UMO certified partner' Verklizan

Sinds april 2012 mag Eurocom Group zich trots UMO Certified partner van Verklizan noemen.

Stichting Vrijwaard
Stichting Vrijwaard
Stichting Vrijwaard in Den Helder vertelt wat ZorgVrijWonen van KPN voor haar én haar bewoners betekent. Deze oplossing hebben zij ingevuld met producten van de Eurocom Group.
Markenheem
Markenheem

Markenheem omarmt innovatie met KPN ZorgVrijThuis.