Naar boven

De scheiding tussen in- en extramuraal wonen wordt steeds vager en de trend om langer thuis te blijven wonen is duidelijk zichtbaar. Dat heeft als gevolg dat niet alleen de manier van zorgverlening, maar ook de techniek verandert. Met CQ-Net Server kunt u (merkonafhankelijk) verschillende systemen aan elkaar koppelen en met hetzelfde gemak geavanceerde CQ-Net Live cloud diensten daar aan toevoegen. Tesamen ondersteunen ze zorginstellingen zodat deze alle cliënten in verschillende woonomgevingen van de benodigde zorg kunnen voorzien.

 • CQ-Net Live Cloud integratie
  CQ-Net Server is standaard verbonden met CQ-Net Live en kan onder meer 24/7 gemonitord worden, berichten sturen naar de CQ-Mobile app en gekoppeld worden met andere CQ-Net Servers en meldbanken.
 • Merkonafhankelijk
  CQ-Net Server kan merkonafhankelijk systemen aan elkaar koppelen. Naast het Eurocom Group verpleegoproepsysteem kunnen ook andere fabricaten worden verbonden met diverse (IP-)DECT-, (p)GSM- en paging-systemen.
 • CQ-Net Live Cloud integratie
 • Merkonafhankelijk
Het zorg cloud platform: CQ-Net Live

Het zorg cloud platform: CQ-Net Live

CQ-Net Live is het cloud collaboration platform voor veiligheid- en comfortapplicaties in de zorg. Met CQ-Net Live is het mogelijk om alle betrokkenen in het zorgproces, zoals vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers te laten samenwerken. Dit met als doel de zorg voor een cliënt met elkaar zo goed en efficiënt mogelijk te organiseren. Zodanig dat het belang van de cliënt voorop blijft staan!

De voordelen van CQ-Net Server

De voordelen van CQ-Net Server

 • Toekomstvaste investering door modulaire opzet en software assurance programma.
 • Schakel tussen conventionele systemen en de nieuwste techniek.
 • Standaard CQ-Net Live integratie met o.a. 24/7 cloud monitoring en SMS/Push notificaties.
 • 100% IP gebaseerde redundante systeemarchitectuur.
 • Talloze integraties met DECT/Wifi/(p)GSM) systemen.
 • Diverse aanvullende applicaties beschikbaar voor rapportage, afdelingen en zorgcontactcentra.
Eenvoudig alles mobiel regelen via CQ-Mobile

Eenvoudig alles mobiel regelen via CQ-Mobile

Als mantelzorger controle over de alarmering van je dierbare. Als professional flexibel inzetbaar op diverse locaties en samenwerken met alle betrokkenen binnen het zorgproces. Door middel van de gebruiksvriendelijk CQ-Mobile app kunnen vrijwilligers, mantelzorgers en professionals zowel binnen als buiten het gebouw, elkaar geïnformeerd houden. En natuurlijk ook zorg- of brandalarmen afhandelen, deuren openen, snel navigeren en eenvoudig onderling communiceren.

Downloads