Naar boven

Slim kastje

De NetBOX Live is een slim kastje dat speciaal ontwikkeld is voor thuisgebruik en communiceert op een uiterst veilige en betrouwbare manier via het publieke internet. Met de NetBOX Live kunt u vanuit elke woning, voorzien van een internetaansluiting, diverse diensten afnemen zoals bijvoorbeeld zorgalarmering of toegangscontrole. Om deze diensten te kunnen realiseren maakt de NetBOX Live gebruik van het CQ-Net Live cloud platform.

 • Betrouwbaar en veilig
  NetBOX Live is ontwikkeld op basis van de laatste inzichten in software- en productontwikkeling en beschikt over het hoogst beschikbare veiligheidsniveau van dit moment.
 • Plug & Play
  Installeren is een fluitje van een cent; internetkabel in de router en de stekker in het stopcontact! De rest doet CQ-Net Live voor u.
 • Veelzijdig
  Of u nu wilt kunnen alarmeren, slim toegang wil creëren tot uw woning, een intelligente rookmelder wilt aansluiten of een combinatie? De NetBOX Live maakt het mogelijk voor iedere woning!
 • Betrouwbaar en veilig
 • Plug & Play
 • Veelzijdig
Het zorg cloud platform: CQ-Net Live

Het zorg cloud platform: CQ-Net Live

CQ-Net Live is het cloud collaboration platform voor veiligheid- en comfortapplicaties in de zorg. Met CQ-Net Live is het mogelijk om alle betrokkenen in het zorgproces, zoals vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers te laten samenwerken. Dit met als doel de zorg voor een cliënt met elkaar zo goed en efficiënt mogelijk te organiseren. Zodanig dat het belang van de cliënt voorop blijft staan!

De voordelen van de NetBOX Live

De voordelen van de NetBOX Live

 • Plug & play installatie.
 • Gegarandeerde veilige verbinding met CQ-Net Live door encryptie en privacy bewaking.
 • Toe te passen voor diverse comfort- en veiligheidsapplicaties zoals zorgalarmering en toegangscontrole.
 • Aan te sluiten op iedere breedband internetverbinding.
 • Duurzaam ontworpen en voorzien van geïntegreerde voeding.
 • Bewaking van aangesloten randapparatuur.
 • Statusmonitoring door CQ-Net Live.
Eenvoudig alles mobiel regelen via CQ-Mobile

Eenvoudig alles mobiel regelen via CQ-Mobile

Als mantelzorger controle over de alarmering van je dierbare. Als professional flexibel inzetbaar op diverse locaties en samenwerken met alle betrokkenen binnen het zorgproces. Door middel van de gebruiksvriendelijk CQ-Mobile app kunnen vrijwilligers, mantelzorgers en professionals zowel binnen als buiten het gebouw, elkaar geïnformeerd houden. En natuurlijk ook zorg- of brandalarmen afhandelen, deuren openen, snel navigeren en eenvoudig onderling communiceren.
Live demo CQ-Net Live

Live demo CQ-Net Live

Op dit moment staan we voor een enorme uitdaging in de Nederlandse zorgmarkt. Deze uitdaging raakt de gehele keten van zorgconsument en hun sociale netwerk, tot zorgorganisaties en technische dienstverleners. Het hele speelveld is betrokken en zal moeten komen tot nieuwe samenwerkingsverbanden. Dit vereist vertrouwen en doorzettingsvermogen. Niet alleen van u, maar ook van ons. Want beter worden en groeien doe je samen. Daarom hebben wij dé oplossing voor de zorg ontwikkeld: CQ-Net Live, het zorgplatform in de cloud.

Wilt u ook weten wat CQ-Net Live voor u kan betekenen?
Vraag dan nu een gratis demosessie aan. Dit kan zowel bij u op locatie als bij ons op kantoor.
U kunt ons hiervoor bellen op telefoonnummer: 040 - 264 55 00 of een e-mail sturen naar info@eurocom-group.eu