Naar boven

Het cloudplatform in de zorg

CQ-Net Live is het cloud platform voor veiligheid en comfortapplicaties in de zorg. Met CQ-Net Live is het mogelijk om alle betrokkenen in het zorgproces, zoals vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers te laten samenwerken en te voorzien van de juiste informatie. Dit met als doel de zorg voor een cliënt met elkaar zo goed en efficiënt mogelijk te organiseren. Zodanig dat het belang van de cliënt voorop blijft staan!

 • Samenwerken
  CQ-Net Live biedt alle middelen en functionaliteiten om optimale samenwerking mogelijk te maken tussen vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers.
 • Veilig en betrouwbaar
  CQ-Net live is het meest betrouwbare en veilige cloud technologie platform geschikt voor duizenden gebruikers.
 • Pay per Use
  Professionele zorgorganisaties kunnen gebruik maken van CQ-Net Live op basis van een Pay Per Use prijsmodel. Dus maandelijks betalen voor wat er gebruikt wordt zonder hoge investeringen.
 • Samenwerken
 • Veilig en betrouwbaar
 • Pay per Use
CQ-Net Server

CQ-Net Server

Met CQ-Net Server koppelt u in een handomdraai bestaande systemen en locaties aan elkaar en voegt u daar met hetzelfde gemak geavanceerde cloud diensten aan toe zoals de koppeling met CQ-Net Live. Daarnaast beschikt CQ-Net Server over talloze integraties met DECT/WiFi/(p)GSM systemen en zijn er diverse aanvullende applicaties beschikbaar voor rapportage, afdelingen en zorgcontactcentra.
De voordelen van CQ-Net Live

De voordelen van CQ-Net Live

 • Meest betrouwbare en veilige cloud technologie platform.
 • Diverse veiligheid en comfortapplicaties beschikbaar zoals zorgalarmering en toegangscontrole.
 • Merkonafhankelijke integraties met diverse systemen zoals zorgcentrales (UMO/Enai) en meerdere analoge peronenalarmkiezers.
 • Gratis voor mantelzorgers.
 • Pay Per Use model voor professionele zorgorganisaties.
 • Beheer van alle diensten beschikbaar via dezelfde CQ-Net Live webportal.
 • Bewaking van alle aangesloten voorzieningen, systemen en apparatuur.
Eenvoudig alles mobiel regelen via CQ-Mobile

Eenvoudig alles mobiel regelen via CQ-Mobile

Als mantelzorger controle over de alarmering van je dierbare. Als professional flexibel inzetbaar op diverse locaties en samenwerken met alle betrokkenen binnen het zorgproces. Door middel van de gebruiksvriendelijk CQ-Mobile app kunnen vrijwilligers, mantelzorgers en professionals zowel binnen als buiten het gebouw, elkaar geïnformeerd houden. En natuurlijk ook zorg- of brandalarmen afhandelen, deuren openen, snel navigeren en eenvoudig onderling communiceren.
Live demo CQ-Net Live

Live demo CQ-Net Live

Op dit moment staan we voor een enorme uitdaging in de Nederlandse zorgmarkt. Deze uitdaging raakt de gehele keten van zorgconsument en hun sociale netwerk, tot zorgorganisaties en technische dienstverleners. Het hele speelveld is betrokken en zal moeten komen tot nieuwe samenwerkingsverbanden. Dit vereist vertrouwen en doorzettingsvermogen. Niet alleen van u, maar ook van ons. Want beter worden en groeien doe je samen. Daarom hebben wij dé oplossing voor de zorg ontwikkeld: CQ-Net Live, het zorgplatform in de cloud.

Wilt u ook weten wat CQ-Net Live voor u kan betekenen?
Vraag dan nu een gratis demosessie aan. Dit kan zowel bij u op locatie als bij ons op kantoor.
U kunt ons hiervoor bellen op telefoonnummer: 040 - 264 55 00 of een e-mail sturen naar info@eurocom-group.eu