Naar boven

Een veilig gevoel

Met één druk op de knop direct in contact komen met een vertrouwd persoon. Dat is personenalarmering. Soms komt u in een situatie waarbij direct contact het verschil kan maken. Een valincident, bedreigende situatie of plotseling gevoel van paniek. In Nederland voelen meer dan 480.000 personen zich elke dag gesteund door persoonlijke alarmering, ook wel mobiele alarmering genoemd.

 • Valincidenten
  Valincidenten
 • Verwardheid en paniek
  Verwardheid en paniek
 • Inbraak
  Inbraak
 • Het stigma van personenalarmering eist levens
  Het stigma van personenalarmering eist levens
 • Valincidenten
  Per jaar vallen in Nederland 140.000 ouderen waarbij in 88.000 gevallen een ziekenhuisbezoek noodzakelijk is en 27.000 ouderen dienen te worden opgenomen. Meer dan 1.700 ouderen komen te overlijden als gevolg van een valincident. De meeste incidenten vinden plaats op de trap, in de douche of slaapkamer.
 • Verwardheid en paniek
  Ouder worden en dementie gaan gepaard met het gevoel grip op het leven te verliezen. Op de meest onverwachte momenten kan dan paniek toeslaan. De zekerheid om, met een simpele druk op de knop, een bekende stem te horen, kan dan een wereld van verschil betekenen.
 • Inbraak
  Ouderen zijn een gewilde doelgroep voor inbrekers. Om de kans op inbraak te verkleinen zijn alle producten van de Eurocom Group zo ontworpen dat ze voor het dievengilde nagenoeg onzichtbaar zijn aan de buitenzijde van de woning. Met persoonlijke alarmering kan er direct hulp worden ingeroepen.
 • Het stigma van personenalarmering eist levens
  Helaas wordt persoonsalarmering vaak pas aangeschaft nadat zich al een reeks incidenten heeft voorgedaan. Het sociale netwerk doet dan voorzichtig een voorstel om alarmering aan te schaffen. Dit vergt vaak enige overredingskracht omdat alarmering nog niet wordt herkend als een comfort-dienst.
 • Je hoort steeds meer van die verhalen over ouderen die overvallen worden. Maar ik kan altijd alarm slaan en dat schrikt overvallers af.
  Oudere dame
 • We hebben een goede relatie met de thuiszorg maar mijn moeder heeft bij een noodgeval graag eerst contact met mij. Met de CQ-3 Alarmzender is dit op een eenvoudige manier mogelijk.
  Mantelzorger man 40
Digitale alarmering Digitale alarmering Moderne persoonlijke alarmering via het internet. Fraai vormgegeven alarmzender met unieke draadloze spraakfunctie.
Analoge alarmering Analoge alarmering Traditioneel persoonlijk alarm via de telefoonlijn. Betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.
Binnen & buiten Binnen & buiten Unieke fraai vormgegeven personenalarm met spraak en zoekfunctie voor gebruik zowel binnen als buiten, waar u ook bent.