Naar boven

Al decennia bestaat de rode knop op de muur om in geval van nood de verpleging te waarschuwen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie kan dit systeem moeiteloos integreren met andere communicatiesystemen en eenvoudig worden uitgebreid met een scala aan sensoren. Snel en eenvoudig te implementeren binnen elke opzet en voor ieder budget.

 • Ruimtegebonden alarmering
  Ruimtegebonden alarmering
 • Efficiënte opvolging
  Efficiënte opvolging
 • Infrastructuur voor monitoring & alarmering
  Infrastructuur voor monitoring & alarmering
 • Ruimtegebonden alarmering
  Verpleeghuizen of kleinschalig wonen locaties kunnen eenvoudig en snel worden voorzien van een alarmeringsoptie in elke ruimte. Het systeem kan daarnaast eenvoudig worden gekoppeld op bestaande systemen.
 • Efficiënte opvolging
  Een alarmmelding moet snel en betrouwbaar bij een hulpverlener terecht komen ongeacht waar deze zich bevindt. CQ-Net Server is de meest betrouwbare en flexibele oplossing om alarmmeldingen te versturen naar professionals.
 • Infrastructuur voor monitoring & alarmering
  De volledig digitale opzet maakt het mogelijk uit te breiden met sensoren voor monitoring. Daarmee is de oplossing flexibel en eenvoudig inzetbaar voor verschillende type cliënten en locaties. Het systeem laat zich centraal beheren ongeacht het aantal vestigingen en locaties.
 • Je kunt je niet goed voelen en als je dan drukt op de alarmknop dan komt de zuster.
  Bewoner
Volledig digitaal Volledig digitaal Optimaal te beheren en integreren door de toepassing van open ICT standaarden.
Voor thuis, GGZ & PG Voor thuis, GGZ & PG De flexibele opzet en centraal beheer maken het systeem toepasbaar in elke zorgomgeving.
Bedraad, draadloos & mobiel Bedraad, draadloos & mobiel In een bestaande situatie kan het toepassen van draadloze componenten een uitkomst zijn.

Downloads