Naar boven

Zorgorganisaties hebben in meerdere opzichten te maken met toegangsbeheer. Voor eigen medewerkers en gebouwen maar ook bezoekers, cliënten, woningen van consumenten en systemen voor dwaalpreventie en dwaaldetectie. CQ-Net Live biedt een eenvoudig en veilig te beheren platform voor al deze situaties. Resultaat: efficiënt en veilig werken met respect voor de privacy van de cliënt.

 • Kleinschalig wonen & PG afdelingen
  Kleinschalig wonen & PG afdelingen
 • Serviceflat & aanleunwoningen
  Serviceflat & aanleunwoningen
 • Gebruikers
  Gebruikers
 • Kleinschalig wonen & PG afdelingen
  Binnen een kleinschalig wonen object dienen verschillende gebruikersgroepen toegang te verkrijgen tot de verschillende ruimten. De toegangsrechten van al deze cliënten, medewerkers en vrijwilligers zijn met CQ-Net Live eenvoudig te beheren. Het systeem kan daarnaast eenvoudig worden gecombineerd met het Leefcirkels® concept.
 • Serviceflat & aanleunwoningen
  Voor woningen die aangepast zijn voor ouderen is elektronische toegangsverlening een  basisvoorziening. Hiervoor is een permanent elektronisch slot beschikbaar, dat door zijn koppeling met CQ-Net Live, kan worden gebruikt door meldkamers, thuiszorgorganisaties en mantelzorgers.
 • Gebruikers
  Om onder alle omstandigheden een optimale functionaliteit te kunnen bieden ondersteunt CQ-Net Live toegangsverlening op basis van een digitale sleutel, afstandsbediening, codepaneel, smartphone app, webportaal, RFID polszender en via een van de aangesloten meldkamers.
 • Sleutelbeheer was altijd een hoop werk binnen onze organisatie doordat we gebruik maakten van allemaal verschillende systemen. Met CQ-Net Live kunnen we online voor al onze gebouwen en woningen in de wijk het toegangsbeheer regelen.
  Facilitair manager
Thuiszorg & mantelzorg Thuiszorg & mantelzorg Zowel toepasbaar voor permanente als tijdelijke plaatsing op elke deur.
Woningbouw-corporaties Woningbouw-corporaties Bespaar direct op sleutelbeheer en sluit algemene deuren aan op generieke zorginfrastructuur.
Veiligheid & privacy Veiligheid & privacy Unieke mogelijkheden voor privacybescherming en snelle detectie van misbruik.