Naar boven

Communicatie, essentieel in het dagelijkse leven. Maar ook één van de grootste valkuilen. Eén verkeerd woord of verkeerde intonatie en een misverstand is geboren. Dit geldt voor de communicatie tussen mensen maar ook tussen systemen en apparaten.

 • Alarmen en berichten
  Alarmen en berichten
 • Flexibel werken
  Flexibel werken
 • Merkonafhankelijk met kwaliteit
  Merkonafhankelijk met kwaliteit
 • Transmuraal
  Transmuraal
 • Alarmen en berichten
  Binnen een organisatie zijn vele systemen en apparaten een bron van informatie. CQ-Net Server verzamelt deze informatie en op basis daarvan kunnen personen en systemen worden voorzien van de juiste meldingen. Snel, betrouwbaar en op elk type apparaat. Precies zoals u dat wilt!
 • Flexibel werken
  Organisaties hebben te maken met hun eigen dagelijkse dynamiek. Fluctuerende werkdruk en beschikbaarheid van mensen hebben consequenties voor de wijze waarop de operatie kan acteren naar uw cliënten. Met CQ-Net Server kunt u flexibel en realtime inspelen op deze ontwikkelingen. Resultaat: meer grip op kwaliteit en productie.
 • Merkonafhankelijk met kwaliteit
  Verpleegoproepsystemen en communicatiesystemen hebben ieder hun eigen architectuur en aansluitingen. Standaard aansluitingen voldoen vaak niet en geven beperkte functionaliteit. Complexe koppelingen vergen onderhoud en validatie tussen de betrokken partijen. CQ-Net Server heeft de beschikking over dergelijke gecertificeerde koppelingen die uw organisatie de flexibiliteit en betrouwbaarheid bieden die u vraagt.
 • Transmuraal
  Naast een puur intramurale omgeving hebben zorgorganisaties te maken met consumenten woningen, service flats en kleinschalig wonen locaties. CQ-Net Server en CQ-Net Live creëren eenvoudig één compleet platform waarmee u alle systemen kunt beheren.
Innovatie met ervaring Innovatie met ervaring 5e Generatie CQ-Net Server in combinatie met Cloud technologie van morgen.
Innovatie met kwaliteitsborging Innovatie met kwaliteitsborging Certificering- en innovatieprogramma’s met toonaangevende producenten vormen de basis.
CQ-Net Server en CQ-Net Live CQ-Net Server en CQ-Net Live De beste oplossing voor samenwerking en veiligheidsapplicaties in de zorg.