Ons Concept: Open Care Connect

één centraal platform voor het aansluiten en onderling koppelen
van producten en diensten van diverse fabrikanten.

Er komt steeds meer technologie in de zorg, voor preventie, vitaliteit en veiligheid. Hoe zet u al deze oplossingen slim en effectief in? En hoe maakt u geleidelijk de overstap naar nieuwe technologie? Het Open Care Connect ecosysteem maakt dit stap voor stap mogelijk. Het concept ondersteunt uw zorgorganisatie bij digitale transitie.

Wat is Open Care Connect?

Het Open Care Connect ecosysteem is één centraal platform voor het aansluiten en onderling koppelen van producten en diensten van diverse fabrikanten. Nieuwe én bestaande technologie. Met ons ecosysteem maakt uw zorgorganisatie geleidelijk de overgang naar de talrijke oplossingen die beschikbaar komen binnen het ecosysteem. Mét behoud van centraal beheer en gebruik via één platform en één mobiele app waarmee medewerkers alle functionaliteiten van alle producten en diensten bedienen. Samen maken we werk van toekomstbestendige zorg.

Schematische weergave van het Open Care Connect Ecosysteem

5 solutions: voor de beste oplossingen in de zorg

Samen met gespecialiseerde partners werken we aan een compleet ecosysteem voor de beste oplossingen in de zorg. Daarvoor bieden we 5 ‘solutions’. Hiermee koppelen we op slimme wijze intelligente (cloud-)software aan diverse puntoplossingen binnen de domeinen eHealth, Internet of Things (IoT) en zorgdomotica.

Ook maken we koppelingen met backofficesystemen zoals een ERP of een CRM én met toepassingen als een EPD, ECD en PGO. Het resultaat: een rijk ecosysteem met diverse oplossingen. Een systeem dat zorgorganisaties een schat aan data oplevert.

Eurocom-icon-Software-solutions

Software solutions

Open Care Connect bestaat uit drie softwareoplossingen die samen één hybride cloudplatform vormt. Hiermee lost u concrete vraagstukken op rond onder meer personenalarmering, monitoring, slimme toegang en leefcirkels.

Eurocom-icon-Product-solutions

Product solutions

Natuurlijk is er hardware nodig om bepaalde functionaliteiten binnen Open Care Connect vorm te geven. Hiervoor werken we nauw samen met bekende en minder bekende technologiefabrikanten in binnen- en buitenland. Met hen maken we afspraken over de blijvende werking van koppelingen.

Eurocom-icon-Project-solutions

Project solutions

De implementatie wordt uitgevoerd door geselecteerde partners. We hebben partners die specialist zijn in oplossingen voor zorginstellingen én partners die specialist zijn in thuisoplossingen. Met hun kennis van het primaire en secundaire (zorg)proces, laten ze de gebruikte techniek hierop zo goed mogelijk aansluiten.

Eurocom-icon-Consultancy-solutions

Consultancy solutions

Onze partners (consultants) helpen organisaties met het ontwikkelen van een visie en strategie. Ze ontwikkelen strategieën voor de adoptie van nieuwe technologie. En ze helpen organisaties met het verzamelen en interpreteren van data in de vorm van Business Intelligence (BI).

Eurocom-icon-Managed-solutions

Managed solutions

Zorg gaat 24/7 door, ook ’s nachts en in het weekend. Een storing in het zorgsysteem moet dan direct worden opgelost. Open Care Connect biedt daarom 24/7 service. Er is altijd iemand bereikbaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw zorgorganisatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.