Naar boven

Eurocom Group investeert in haar partners. Om een sterke oplossing in de markt te zetten dienen alle betrokken partijen te investeren in elkaar. Zo hebben we zeer intensieve innovatie projecten met onze klanten waarin we naast technologische innovatie ook nieuwe werkmethodes testen. In een open sfeer worden hier alle bevindingen besproken en alle partijen uitgedaagd hun toegevoegde waarde voor de andere deelnemers nog verder te vergroten.

Met technologische partners werken we aan de oplossingen van morgen. Technologie die alleen nog maar beschikbaar is in laboratoria en testsites wordt aan elkaar beschikbaar gesteld om nog beter en sneller te kunnen innoveren in de zorg.

Snel opschalen van succesvolle oplossingen is cruciaal voor het bestaansrecht van platformen. De samenwerking met de grootste spelers in de markt is voor Eurocom Group van levensbelang. Het zijn ook deze partijen die een versnelde verdere opschaling naar Europa kunnen faciliteren.

Om onze klanten en potentiële klanten in Nederland zo goed mogelijk te kunnen begrijpen en bedienen werken we met gecertificeerde en gekwalificeerde dealers. Deze organisaties zijn stuk voor stuk verschillend en voegen waarde toe aan onze oplossingen. Ook zijn ze demografisch door heel Nederland verspreid. Ze zijn onze extra ogen en oren in de markt en denken met ons mee over gesignaleerde trends en ontwikkelingen. Zodoende blijven onze oplossingen aansluiten bij de wensen en behoeften in de markt.


KPN

Het ZorgVrijWonen-concept van onze partner KPN bestaat uit producten en diensten van Eurocom Group. ZorgVrijWonen is het zorg-, domotica- en veiligheidspakket voor de caremarkt. Het concept is in zowel intramurale als extramurale setting leverbaar. Deze combinatie van één ZorgVrijWonen-oplossing maakt de kracht van de oplossing compleet.

Detron Healthcare Solutions

Detron Healthcare Solutions bouwt graag samen met u aan optimale externe en interne communicatie binnen uw zorgorganisatie. Dat doen wij met de Zorgwijk. We maken gebruik van unieke communicatieoplossingen die de totale communicatie binnen uw zorgorganisatie in kaart brengen en losse onderdelen aan elkaar koppelen en integreren.

Consyst

Consyst adviseert, realiseert en beheert geïntegreerde communicatiesystemen in relatie tot persoonlijke veiligheid. In onze aanpak staan we dicht bij de klant, vanaf het opstellen van de functionele eisen, het implementeren tot aan het borgen van een optimaal gebruik van systeemfuncties binnen een organisatie.

AMR ict

AMR ict adviseert, implementeert en begeleidt haar opdrachtgevers bij de inzet van innovatieve technologieën in de zorg. Wij komen met concrete oplossingen die de efficiëntie en effectiviteit van het zorgproces verhogen. Dit middels de inzet van innovatieve technologie.

Simac Healthcare

Simac Healthcare is een system-integrator die gespecialiseerd is in ICT-oplossingen voor de zorgmarkt. Het zelf ontwikkelde Vicasa-concept ondersteunt integratie van beeldcommunicatie, domotica, alarmering en telehealth-toepassingen. Projectmatige implementatie en 7x24 uurs beheer behoren tot de standaard dienstverlening.

Telecom Service Group

De Telecom Service Groep; al bijna 25 jaar dé partner voor een totaaladvies op het gebied van zowel vaste- als mobiele telecommunicatie, ICT-dienstverlening, netwerkbekabeling en beveiliging. De core-business is het leveren en installeren van professionele maatwerkoplossingen, speciaal aangepast aan de wensen en eisen van de klant.

Giant Telcom

Giant Telcom

Maatwerk is onze specialiteit. Of het nu gaat om een project van Zorg-, Dwaal-, WiFi-, CCTV-, (Persoons) Beveiliging-, PZI-, Klimaat-, Elektra-, Domotica- of Telefonie-installatie. Samen met u wordt gekeken naar op uw organisatie afgestemde mogelijkheden met eventuele integratie van bestaande systemen. Hierbij staan flexibiliteit en schaalbaarheid van de oplossing centraal.

Samen met de zes andere gespecialiseerde bedrijven van de Klaver Giant Groep biedt Giant Telcom u graag een totaaloplossing.

Verkerk Service Systemen

Verkerk Service Systemen

Verkerk Service Systemen (VSS) houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie, levering, het inbedrijfstellen en onderhoud van intelligente zorgdomotica in heel Nederland. Deze systemen worden zowel geleverd voor intramurale als extramurale zorg in woonzorgcentra, verpleeghuizen, ziekenhuizen en thuiszorg in heel Nederland. Binnen de gezondheidszorg zijn naast zorg ook veiligheid en comfort thema’s die van belang zijn bij de keuze voor zorgdomotica.


IP Care

IP Care is gespecialiseerd in business communicatie oplossingen. Zij zetten zich proactief in voor optimale communicatieoplossingen.
Continuïteit is van fundamenteel belang. Ze geloven in integriteit en professionaliteit en kennen een open cultuur waarin een goede teamgeest van groot belang is. De medewerkers zijn deskundig, innovatief en resultaatgericht en hechten veel waarde aan een optimale samenwerking met de relaties.

NetSourcing

NetSourcing levert al sinds 2001 als een van de grotere serviceproviders in Nederland succesvol haar gespecialiseerde diensten op het gebied van Outsourcing, SaaS, Managed Applications, Business Solutions en Telecom oplossingen specifiek voor Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio’s.

Naast ontwerp en implementatie van ICT-infrastructuren maakt NetSourcing flexibele samenwerkingsverbanden mogelijk, die aanzienlijke schaalvoordelen en kostenreductie bieden. De diensten van NetSourcing bestaan uit een advies én een implementatie in één, waardoor u altijd beschikt over de meest optimale oplossing voor uw situatie.

RED - passende oplossingen voor zelfredzaamheid

RED biedt oplossingen aan voor het langer thuis wonen, denk hierbij aan personenalarmering, veilige en comfortabele toegang, producten voor hulp in huis en digitale communicatie met de mantelzorg.

RED probeert op deze wijze het langer thuis wonen zo aangenaam mogelijk te maken zodat hulp op afstand snel ingeschakeld is in geval van een calamiteit.


Secuvita

Secuvita

Secuvita is op het terrein van zorgalarmering, zorgdomotica, zorg op afstand, mobiele zorgalarmering en zorgtoegang een onafhankelijk en oplossingsgerichte system integrator. Wij zijn in staat op onafhankelijke wijze processen en technische oplossingen zó in te regelen dat de werking optimaal en gegarandeerd is. Precies passend bij uw zorgorganisatie op basis van slim maatwerk. Goed geïnformeerd en vanuit een eerlijk en integraal advies. Oplossingsgericht meedenken voor het juiste resultaat zit ons in het bloed. Als system integrator lopen wij voorop in de markt als het gaat om smart solutions.

Prettig Thuis Wonen

Prettig Thuis Wonen

Prettig Thuis Wonen à la carte biedt bewoners een menukaart aan waar een select aantal producten op staan vermeld die invulling kunnen geven aan de uiteenlopende behoeftes. Prettig Thuis Wonen beschikt over een Testlab waar continu producten van verschillende leveranciers worden getest. Nieuwe of verbeterde producten die goed uit de test komen worden op de menukaart geplaatst. Zo is men altijd verzekerd van een goede keuze.

Prettig Thuis Wonen helpt zorg- en welzijnsorganisaties met extramuraliseren op het gebied van veiligheid en comfort. Prettig Thuis Wonen ondersteunt o.a. in de communicatie, organiseert bewonersbijeenkomsten, geeft alle bewoners persoonlijk advies en levert/plaatst en onderhoudt de apparatuur.

Ook de producten van Eurocom Group zijn door Prettig Thuis Wonen getest en zeer goed beoordeeld. Deze zijn terug te vinden op de menukaart.
Lobeco

Lobeco Fire + Security

Lobeco Fire + Security verkoopt kwalitatieve producten, diensten en totaaloplossingen op het gebied van elektronische beveiliging en zorg totaal concepten. Lobeco is een 24/7 serviceorganisatie die haar klanten ontzorgt op het gebied van Brand- Inbraak- Toegangscontrole- Videobewaking en Zorgsystemen.

Toegevoegde waarden van Lobeco zijn:
- Projectmanagement
- Projectondersteuning
- Eigen technische dienst
- 24/7 service organisatie
- Telefonische helpdesk
- Voorraadhoudend

De medewerkers van Lobeco Fire + Security streven ernaar om zich te onderscheiden door een persoonlijk contact met de klant, met een tevreden resultaat als gezamenlijk doel. Daarnaast is Lobeco een innovatieve en groeiende Benelux organisatie en beschikt al meer dan 40 jaar over een trouwe groep vaste partners. Waarvan de volledig door ons zelf ontwikkelende Security en Care robots ons opnieuw een leidende positie geven naar de toekomst.
Onze onderneming investeert een groot deel van haar opbrengst terug in de ontwikkeling van duurzame en zorg vriendelijke oplossingen.

SPIE Nederland

SPIE Nederland

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

IGNIS SYSTEMS

IGNIS SYSTEMS

IGNIS SYSTEMS is een KIWA erkend branddetectiebedrijf wat gespecialiseerd is in brandbeveiligingssystemen. Wij verzorgen het complete traject inclusief de nazorg voor minstens 10 jaar.
Middels een landelijke dekking van monteurs ontzorgen we geheel Nederland. Vanuit onze vestigingen Amsterdam en Barendrecht staan we u dag en nacht te woord 24/7 365 dagen per jaar.

IGNIS SYSTEMS bezit uitgebreide kennis en ervaring als het gaat om het ontwerpen en projecteren van brand, sprinklermeld- en ontruimingssystemen. Deze expertise is opgebouwd door nauw samen te werken met onze relaties en waarbij systeemontwerp, realisatie en een 24-uurs servicegerichte organisatie bij ons hoog in het vaandel staan.

Het complete leveringspakket van IGNIS SYSTEMS omvat:

  • Brandmeldsystemen
  • Brandmeld-/ontruimingssystemen
  • Certificeringen en inspecties
  • Brandmeld-/blusactiveringssystemen
  • PZI ontruimingssystemen ( conform NEN 2575 )
  • Ontruimingssystemen Type B, B+ en type A gesproken woord
  • Sprinklermeldsystemen
  • Aspiratie hooggevoelige detectiesystemen

Van Breda

Van Breda ontwikkelt systemen voor de zorgsector en zijn vooral actief in de ouderenzorg, de VG sector en de GGZ sector. Van Breda begrijpt wat er leeft in de zorgsector. De jarenlange ervaring in combinatie met een eigen ontwikkelafdeling zorgt ervoor dat Van Breda flexibel is in haar productaanbod. 

Van Breda kan u onder andere adviseren voor oplossingen aangaande:
• Zorgcommunicatie;
• Alarmontvangst (paging);
• Video observatie;
• Dwaaldetectie.

Daarnaast is Van Breda goed op de hoogte van wet en regelgeving (normeringen etc.).