Naar boven

Update CQ-Net Live

Veiligheid, comfort en een gerustgesteld gevoel omdat alles goed geregeld is. Dat is wat we met CQ-Net Live willen bereiken. Om dit te kunnen waarborgen investeert Eurocom Group dan ook continue in de vernieuwing van het platform. Daarom introduceren we per 1 december CQ-Net Live versie 5.1.
 
CQ-Net Live versie 5.1
In CQ-Net Live versie 5.1 hebben we o.a. de volgende vernieuwingen voor u doorgevoerd:

CQ-Net Live
We hebben diverse aanpassingen aan het uiterlijk aangebracht. U zult merken dat CQ-Net Live nu nog gebruiksvriendelijker en overzichtelijker is.
Naast gebruikers thuis kunnen nu ook zorginstellingen met een verpleegoproep-systeem aangesloten worden op CQ-Net Live, zodat ook deze professionals en bewoners gebruik kunnen maken van de voordelen van CQ-Net Live.

CQ-Mobile
Makkelijker, slimmer en efficiënter samenwerken voor alle zorgverleners! Met de vernieuwde CQ-Mobile app handelt zowel de mantelzorger als professional een zorgalarm op een efficiënte en eenvoudige manier af, met of zonder spraak. De compleet vernieuwde app, geschikt voor zowel smartphone als tablet, biedt alarmafhandeling op basis van push-berichten met actuele alarmstatus en alle cliëntinformatie bij de hand.

CQ-3 Alarmzender / NetBOX Live
De CQ-3 Alarmzender is inmiddels enige jaren succesvol op de markt. Met deze update worden enkele functies toegevoegd die voortgekomen zijn uit terugkoppelingen die we van u ontvangen hebben. Het is vanaf nu mogelijk om de CQ-3 Alarmzender altijd aan te bellen en daardoor contact op te nemen met de gebruiker, ook als er niet gealarmeerd is. Daarnaast is de CQ-3 Alarmzender zowel voor de zorgverlener als de cliënt nog handiger in gebruik. Het afstellen van alarmen kan nu eenvoudiger omdat het niet in alle gevallen meer nodig is om te drukken op het ‘sterretje’. Het verbreken van de verbinding is voldoende. Bovendien zijn attentiegeluiden vervangen door gesproken meldingen.

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen van de Eurocom Group, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief!

20-12-2014