Naar boven

Update CQ-Net Live 28 november

Op maandag 28 november hebben wij CQ-Net Live 5.5 gereleased.

Vernieuwingen
Met iedere release verhogen we de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van CQ-Net Live.
Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe functionaliteiten aan CQ-Net Live toegevoegd:

Verplaatsen van randapparaten
Met ingang van de nieuwe release is het mogelijk om randapparaten te verplaatsen naar een ander project. Een hieraan gekoppelde cliënt en/of profiel verhuist hierbij mee.

Randapparaten lijst
Op dit moment kunt u in een project een overzicht zien van alle NetBOXen die in dat project aanwezig zijn. Vanaf maandag 28 november kunt u daarnaast ook een overzicht zien van alle randapparaten die in dat betreffende project aanwezig zijn. Op het moment dat een randapparaat los gekoppeld wordt van een profiel is deze eenvoudig in deze lijst terug te vinden.

Notificatie rapportage voor beheerders
Vanaf nu is het mogelijk om als beheerder inzicht te krijgen in alle verstuurde notificaties vanuit CQ-Net Live. Denkt u hierbij aan verstuurde push notificaties en/of sms meldingen.

Terugbel mogelijkheid UMO
Alarmen die verstuurd worden met de CQ-Alert Alarm App naar de UMO meldkamer worden vanaf dit moment verstuurd met een terugbelnummer waardoor de UMO direct in de gelegenheid is om terug te bellen.

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen van de Eurocom Group, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief!

28-11-2016