Naar boven

Technology from the heart can create miracles

Technology from the heart can create miracles.......

In onze missie en visie hebben we twee kernbegrippen vastgelegd: “Waardigheid” en “Innovatie”. Voor ons omschrijven zij precies wat onze drive is. Door de tijd heen zijn we als samenleving echter anders gaan kijken naar deze twee begrippen. Misschien is het wel leuk om u even mee te nemen in deze ontwikkeling.

Waardigheid was ooit een verzameling van verplichtingen die u had als mens om met waardigheid door het leven te gaan. Eerlijk zakendoen, eerbaar zijn, uw verantwoordelijkheid nemen naar uw gezin, zakenpartners en natuurlijk de kerk. Inmiddels staat waardigheid ook voor een aantal rechten die u heeft. Het recht op een menselijk bestaan, het krijgen van kinderen en de keuze hoe u wilt sterven. Dat hier nog verschillende opvattingen over zijn is duidelijk. Maar samen met onze klanten en partners hebben we hier in de zorg dagelijks mee te maken.

Innovatie was ooit een toverwoord voor techneuten. In de afgelopen decennia heeft technologische innovatie natuurlijk een enorme impact gehad op onze samenleving. Deze impact zal nog verder toenemen. Toch wordt er nu anders gekeken naar innovatie. Innovatie kan plaatsvinden op allerlei terreinen zoals businessmodellen, werkprocessen, wetgeving etc. Door innovatie belangrijk te maken binnen Eurocom Group willen we hierin niet alleen een rol spelen op technologisch vlak. 

De film die u hieronder kunt zien hebben we in Nederland opgenomen. Het geeft duidelijk weer dat er twee manieren van werken zijn als het gaat om werken met dementerenden. In sommige gevallen kunnen we samen het verschil maken voor mensen. Het verschil in kwaliteit van leven maar zeker ook in kwaliteit van werken. Met elkaar zijn we soms in staat om een klein wonder te laten gebeuren. Iets mogelijk te maken wat eerst nog niet kon.
24-6-2016