Naar boven

Lid Nederland ICT

Goed nieuws! Sinds 1 juni 2018 is Eurocom Group lid geworden van Nederland ICT, de branchevereniging van de ICT-sector. Met ons lidmaatschap dragen we bij aan de verbetering van de ICT-sector, het ondernemingsklimaat voor ICT-bedrijven en de Nederlandse digitale economie in het algemeen. We zijn er trots op dat we ons aan deze vereniging mogen verbinden.

Nederland ICT heeft ongeveer 600 leden, die actief zijn in alle lagen van de digitale economie: infrastructuur, telecom, hardware, software en dienstverlening. De branche is in de volle breedte aanwezig, met leden van MKB tot multinational.

Door lid te worden van branchevereniging Nederland ICT, kunnen we ons nog verder professionaliseren. We kunnen gebruikmaken van brede dienstverlening en nuttige workshops. Daarnaast zijn we via Nederland ICT op de hoogte van nieuwe trends, ontwikkelingen en wetgeving die betrekking hebben op de ICT-sector. We kijken ernaar uit mee te mogen praten over actuele issues en onze kennis over werken in de ICT-sector te delen met andere leden.