Naar boven

Impressie Keynote 2 juni 2016

Donderdag 2 juni 2016 stond in het teken van de Eurocom Group Keynote met als thema ‘Technology from the heart can create miracles’.
De middag werd door de bezoekers beoordeeld met een gemiddelde 8. Een cijfer waar we als bedrijf erg trots op zijn. De film ‘Technology from the heart’ werd zelfs gewaardeerd met een gemiddeld cijfer 8,4. 

Sprekers zoals Stephanie Lowiessen van de WDTM, Conchita Hofstede van VitaalThuis, Jim Davies van Mitel en Roger Otto, Hilde Krijger en Debora Doeve van Brabant Zorg hebben een zeer interessant programma samengesteld over verschillende onderwerpen zoals ketensamenwerking, technologische innovatie, behoud van waardigheid en eigen regie voor de cliënt.
Martijn Schuurmans van Eurocom Group heeft een aantal nieuwe producten zoals de CQ-1 en CQ-5 Alarmzenders gepresenteerd en daarnaast het nieuwe concept Open Care Connect aangekondigd. Open Care Connect is door Eurocom Group in het leven geroepen om de zorgmarkt technologische innovatie te bieden met behoud van investeringen door een open samenwerking tussen leveranciers te faciliteren.