Naar boven

Deze update wilt u niet missen!

Met CQ-Net Live hebben we een levend platform gebouwd waar we continue verbeteringen aan doorvoeren en nieuwe functionaliteiten in aanbrengen. Deze willen we graag zo snel mogelijk voor u beschikbaar stellen.
Daarom willen wij u bij deze informeren dat wij op dinsdag 28 november CQ-Net Live versie 5.5.9 gaan releasen.

Ook in CQ-Net Live 5.5.9 zitten vernieuwingen die voor u interessant kunnen zijn!

Vernieuwingen
CQ-5 Alarmzender versie 3.1
De CQ-5 Alarmzender 3.1 release zit boordevol nieuwe features die het verschil maken in gebruik en prestaties van de CQ-5 Alarmzender. 

Wij zullen u tijdig informeren wanneer deze release gaat plaats vinden. 

Wel willen we alvast vertellen wat u hierin kunt verwachten:
• Assisted GPS. Met deze upgrade van de gps-functie kan de CQ-5 Alarmzender veel sneller zijn locatie bepalen zodra hij buiten is. Tevens is de nauwkeurigheid bij een snelle locatiebepaling veel hoger. Assisted GPS wordt ondersteund in zowel de Normal, ECO als Dynamic mode.
• Tracking. CQ-5 versie 3.1 verstuurt regelmatig zijn locatie op basis van GSM, GPS en locatiebakens naar CQ-Net Live. Daarnaast is de GPS locatie tracking interval verkort om een betere route te tonen.
• Geofencing. De CQ-5 kan zelfstandig bepalen of hij binnen of buiten een fence is. In de komende weken komt daar een fraaie interface bij waardoor deze fence eenvoudig door de gebruikers, zijn mantelzorgers of zorgorganisatie is in te stellen.
• CQ-5 versie 3.1 onderdrukt geofence alarmen zolang de CQ-5 Alarmzender in de lader staat.
• CQ-5 versie 3.1 is niet meer alleen aanbelbaar in de NORMAL mode maar ook in de Dynamic mode als de CQ-5 Alarmzender op de lader staat.
• CQ-5 versie 3.1 hersteld het alarm als de CQ-5 Alarmzender in de lader gezet wordt.
• Het inleren van de Bluetooth bakens is eenvoudiger geworden doordat de zijknop (1) en de alarmknop (2) na elkaar ingedrukt kunnen worden.
• Ondersteuning voor indoor locatiebepaling via Bluetooth bakens in intramurale projecten is toegevoegd.
 
Ter voorbereiding op deze release hebben wij in CQ-Net Live een aantal aanpassingen gedaan zodat u na vrijgave van de CQ-5 Alarmzender versie 3.1 direct kunt updaten en gebruik kunt maken van deze verbeterde functionaliteiten.

Internationalisering CQ-Net Live
Afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om de internationalisering van CQ-Net Live verder vorm te geven. Met de toevoeging van de Deense taal en een update van de Duitse taal wordt CQ-Net Live een nog internationaler cloud platform wat ook buiten onze landsgrenzen veelvuldig gebruikt wordt. 

Open Care Connect
Met het tekenen van de Open Care Connect overeenkomst 1 november hebben Zembro en Eurocom Group officieel bekrachtigd dat ze intensief gaan samenwerking. De eerste voorbereidingen hiervoor in het CQ-Net Live platform worden op dit moment getroffen.

Belangrijk!
De update naar CQ-Net Live 5.5.9 zal plaats vinden op dinsdag 28 november vanaf 10:00 uur en zal naar verwachting twee uur in beslag nemen.
• Al uw instellingen en gegevens zullen ongewijzigd blijven.
• Tijdens de update kan alarmafhandeling in uitzonderlijke gevallen enige minuten verstoord zijn.
• CQ-Net Live sloten blijven tijdens en na de update werken zoals u gewend bent.

10-11-2017