Naar boven

CQ-Net Live 5.5.7

Bij deze willen wij u informeren dat wij op dinsdag 17 oktober CQ-Net Live versie 5.5.7 gaan releasen.

Met iedere release verhogen we de betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van CQ-Net Live.
Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe functionaliteiten aan CQ-Net Live toegevoegd:

ENAI Facman succesvol door testfase
Met trots kunnen wij vertellen dat de samenwerking met ENAI Facman zeer succesvol is en dat deze alle testen voor het gebruik als externe alarmdienst heeft doorstaan.
Vanaf nu kan ENAI Facman ingezet worden als extern alarmdoel in CQ-Net Live.

Batterijmanagement
Met de komst van CQ-Net Live 5.5.7 kan het batterijmanagement van de PS-1 Alarmzender en de CQ-5 Alarmzender nog preciezer gemonitord worden. Dit kan omdat het vanaf nu mogelijk is om in CQ-Net Live een technisch alarm te ontvangen op het moment dat de PS-1 Alarmzender of de CQ-5 Alarmzender een lage batterij status heeft. Indien gewenst kan hier ook een e-mailmelding van gemaakt worden.

Tipje van de sluier
Via deze weg willen we u ook alvast meenemen in een nieuwe koppeling die wij aan het bouwen zijn, namelijk de koppeling met het Zembro horloge. De eerste voorbereidingen in CQ-Net Live zijn getroffen en op zeer korte termijn wordt gestart met een pilot waarin de alarmen van het Zembro horloge kunnen worden verwerkt via CQ-Net Live. Zodra hierover meer bekend is en we deze oplossing breed in de markt kunnen introduceren zullen wij u hierover informeren.

Belangrijk!
De update naar CQ-Net Live 5.5.7 zal plaats vinden op dinsdag 17 oktober vanaf 10:00 uur en zal naar verwachting twee uur in beslag nemen.

• Al uw instellingen en gegevens zullen ongewijzigd blijven.
• Tijdens de update kan alarmafhandeling in uitzonderlijke gevallen enige minuten verstoord zijn.
• CQ-Net Live sloten blijven tijdens en na de update werken zoals u gewend bent.

We vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over de update van CQ-Net Live versie 5.5.7. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan horen wij dit graag van u.

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen van de Eurocom Group, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief!

10-10-2017