Naar boven

CQ-5 Alarmzender in beeld

CQ-5 Alarmzender | Always connected. You're free to go.

U altijd veilig voelen. Waar u ook bent en op elk moment van de dag. De CQ-5 Alarmzender kunt u comfortabel en nagenoeg onzichtbaar dragen om de hals of met optionele clip aan de kleding. Met een druk op de knop staat u snel in verbinding met familie, vrienden of collega’s en door CQ-Net Live weten ze nu zelfs waar u bent!

Het werkt heel simpel: de CQ-5 Alarmzender staat draadloos (2G) in verbinding met CQ-Net Live. Via CQ-Net Live wordt een alarm betrouwbaar en eenvoudig afgeleverd op de mobiele telefoon van familie, vrienden, professionele dienstverleners of collega’s.

De CQ-5 heeft een lange batterij levensduur en maakt gebruik van bluetooth voor positiebepaling binnenshuis. (Dynamic) Safezones bieden op een unieke manier extra veiligheid en meer inzicht in het gebruik van de CQ-5 Alarmzender. Door de hoogvermogen speaker heeft de CQ-5 een extra hoog volume bij handsfree communicatie. De CQ-5 is voorzien van automatische software updates en een ingebouwde simkaart zorgt voor een betrouwbare verbinding met CQ-Net Live.

De CQ-5 biedt een effectieve oplossing voor zowel consumenten als (zorg-)organisaties.


24-6-2016