Naar bovenNog geen CQ-Net Live of CQ-Mobile account?

CQ-Net Live is het cloud platform voor veiligheid en comfortapplicaties in de zorg. Met CQ-Net Live is het mogelijk om alle betrokkenen in het zorgproces, zoals vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers te laten samenwerken en te voorzien van de juiste informatie. Dit met als doel de zorg voor een cliënt met elkaar zo goed en efficiënt mogelijk te organiseren. CQ-Net Live biedt mogelijkheden voor cliënten, vrijwilligers, mantelzorgers, professionals en meldkamers.

Wanneer u toegang wenst tot CQ-Net Live of CQ-Mobile kunt u gebruik maken van onderstaande mogelijkheden:

Cliënt/Mantelzorger
Wilt u gebruik maken van CQ-Net Live of CQ-Mobile en heeft u nog geen account, neemt u dan contact op met uw zorgorganisatie, verkooppunt of één van onze partners.

Professional
Wilt u meer weten of gebruik maken van CQ-Net Live of CQ-Mobile en heeft u nog geen account, neemt u dan contact op met uw zorgorganisatie of neemt u direct contact met ons op.

Zorgorganisatie/Meldkamer/Adviseur
Wilt u meer weten of gebruik maken van CQ-Net Live of CQ-Mobile en heeft u nog geen account, neemt u dan contact op met één van onze partners of neemt u direct contact met ons op.

Contactgegevens
Eurocom Group
Esp 304
5633 AE Eindhoven
T: 040 – 264 5500
E: info@eurocom-group.eu