Naar boven

Eurocom Group investeert in haar partners. Om een sterke oplossing in de markt te zetten dienen alle betrokken partijen te investeren in elkaar. Zo hebben we zeer intensieve innovatie projecten met onze klanten waarin we naast technologische innovatie ook nieuwe werkmethodes testen. In een open sfeer worden hier alle bevindingen besproken en alle partijen uitgedaagd hun toegevoegde waarde voor de andere deelnemers nog verder te vergroten.

Met technologische partners werken we aan de oplossingen van morgen. Technologie die alleen nog maar beschikbaar is in laboratoria en testsites wordt aan elkaar beschikbaar gesteld om nog beter en sneller te kunnen innoveren in de zorg.

Snel opschalen van succesvolle oplossingen is cruciaal voor het bestaansrecht van platformen. De samenwerking met de grootste spelers in de markt is voor Eurocom Group van levensbelang. Het zijn ook deze partijen die een versnelde verdere opschaling naar Europa kunnen faciliteren.

Om onze klanten en potentiële klanten in Nederland zo goed mogelijk te kunnen begrijpen en bedienen werken we met gecertificeerde en gekwalificeerde dealers. Deze organisaties zijn stuk voor stuk verschillend en voegen waarde toe aan onze oplossingen. Ook zijn ze demografisch door heel Nederland verspreid. Ze zijn onze extra ogen en oren in de markt en denken met ons mee over gesignaleerde trends en ontwikkelingen. Zodoende blijven onze oplossingen aansluiten bij de wensen en behoeften in de markt.


KPN

Het ZorgVrijWonen-concept van onze partner KPN bestaat uit producten en diensten van Eurocom Group. ZorgVrijWonen is het zorg-, domotica- en veiligheidspakket voor de caremarkt. Het concept is in zowel intramurale als extramurale setting leverbaar. Deze combinatie van één ZorgVrijWonen-oplossing maakt de kracht van de oplossing compleet.

Detron Healthcare Solutions

Detron Healthcare Solutions bouwt graag samen met u aan optimale externe en interne communicatie binnen uw zorgorganisatie. Dat doen wij met de Zorgwijk. We maken gebruik van unieke communicatieoplossingen die de totale communicatie binnen uw zorgorganisatie in kaart brengen en losse onderdelen aan elkaar koppelen en integreren.

Consyst

Consyst adviseert, realiseert en beheert geïntegreerde communicatiesystemen in relatie tot persoonlijke veiligheid. In onze aanpak staan we dicht bij de klant, vanaf het opstellen van de functionele eisen, het implementeren tot aan het borgen van een optimaal gebruik van systeemfuncties binnen een organisatie.

AMR ict

AMR ict adviseert, implementeert en begeleidt haar opdrachtgevers bij de inzet van innovatieve technologieën in de zorg. Wij komen met concrete oplossingen die de efficiëntie en effectiviteit van het zorgproces verhogen. Dit middels de inzet van innovatieve technologie.

Simac Healthcare

Simac Healthcare is een system-integrator die gespecialiseerd is in ICT-oplossingen voor de zorgmarkt. Het zelf ontwikkelde Vicasa-concept ondersteunt integratie van beeldcommunicatie, domotica, alarmering en telehealth-toepassingen. Projectmatige implementatie en 7x24 uurs beheer behoren tot de standaard dienstverlening.

Telecom Service Group

De Telecom Service Groep; al bijna 25 jaar dé partner voor een totaaladvies op het gebied van zowel vaste- als mobiele telecommunicatie, ICT-dienstverlening, netwerkbekabeling en beveiliging. De core-business is het leveren en installeren van professionele maatwerkoplossingen, speciaal aangepast aan de wensen en eisen van de klant.

IGCN

IGCN - ICT & Zorgalarmering

De gebruiker staat centraal bij IGCN – ICT & Zorgalarmering.
Wens en/of noodzaak bepalen de realisatie en support.
Als system-integrator zijn de mogelijkheden ongekend,  uitvoering van projecten en onderhoud in eigen beheer.
IGCN is uw partner voor midden Nederland.Verkerk Service Systemen

Verkerk Service Systemen

Verkerk Service Systemen (VSS) houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie, levering, het inbedrijfstellen en onderhoud van intelligente zorgdomotica in heel Nederland. Deze systemen worden zowel geleverd voor intramurale als extramurale zorg in woonzorgcentra, verpleeghuizen, ziekenhuizen en thuiszorg in heel Nederland. Binnen de gezondheidszorg zijn naast zorg ook veiligheid en comfort thema’s die van belang zijn bij de keuze voor zorgdomotica.

Telecom Jordaan

Telecom Jordaan is gespecialiseerd in business communicatie oplossingen. Zij zetten zich proactief in voor optimale communicatieoplossingen.
Continuïteit is van fundamenteel belang. Ze geloven in integriteit en professionaliteit en kennen een open cultuur waarin een goede teamgeest van groot belang is. De medewerkers zijn deskundig, innovatief en resultaatgericht en hechten veel waarde aan een optimale samenwerking met de relaties.

NetSourcing

NetSourcing levert al sinds 2001 als een van de grotere serviceproviders in Nederland succesvol haar gespecialiseerde diensten op het gebied van Outsourcing, SaaS, Managed Applications, Business Solutions en Telecom oplossingen specifiek voor Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio’s.

Naast ontwerp en implementatie van ICT-infrastructuren maakt NetSourcing flexibele samenwerkingsverbanden mogelijk, die aanzienlijke schaalvoordelen en kostenreductie bieden. De diensten van NetSourcing bestaan uit een advies én een implementatie in één, waardoor u altijd beschikt over de meest optimale oplossing voor uw situatie.

Liza Group

Liza Group

De Liza Group adviseert landelijk de particuliere klant als het gaat over langer thuis blijven wonen. Wij zijn gespecialiseerd op de consumentenmarkt en onze medewerkers hebben dagelijks klantcontact.

Er bestaat een diversiteit aan keuzemogelijkheden bij het aanbod van producten in de zorg. Het is belangrijk om onze toekomstige klanten te laten leren omgaan met deze technische mogelijkheden zodat ze wennen aan het gemak en daardoor ook het extra wooncomfort kunnen waarderen.

De Liza Group is meer dan een technische organisatie. Onze medewerkers zijn opgeleid om te luisteren, te adviseren en te ondersteunen. Wij komen graag bij u thuis en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Giant Telcom

Giant Telcom

Maatwerk is onze specialiteit. Of het nu gaat om een project van Zorg-, Dwaal-, WiFi-, CCTV-, (Persoons) Beveiliging-, PZI-, Klimaat-, Elektra-, Domotica- of Telefonie-installatie. Samen met u wordt gekeken naar op uw organisatie afgestemde mogelijkheden met eventuele integratie van bestaande systemen. Hierbij staan flexibiliteit en schaalbaarheid van de oplossing centraal.

Samen met de zes andere gespecialiseerde bedrijven van de Klaver Giant Groep biedt Giant Telcom u graag een totaaloplossing.Lobeco Fire and Security